Benvinguts

Benvinguts a Oh Tapa!

Un lloc de trobada on la tradició i la innovació ballen junts una romàntica aventura gastronòmica.

Però, com va néixer aquesta deliciosa història?

Us presentem a Manolo, un autèntic treballador empedreït, amant de la seva terra d’Almeria i d’altra banda, la Maria Aïda, una gallega incansable, amb una passió per treballar que supera, fins i tot, la del mateix Manolo.

L’escenari de la seva peculiar trobada? L’acollidora població de la Garriga, on el destí va decidir unir les seves vides i el seu amor pel treball. Junts, van decidir obrir el modest “Bar Almeria”, un racó on les seves tapes casolanes van començar a ser apreciades: els callos, la carn en salsa, les croquetes, els musclos, el pop…

Al llarg de tres dècades i, amb ajuda dels seus tres fills fent els seus primers passos entre paelles, tasses de cafè i copes de licor, van aparèixer els successius restaurants Manolo I, II i III, fins a arribar a la marisqueria Manolo IV i el seu exquisit Pop a la gallega.

Després, l’any 2009, en plena crisi econòmica, va néixer un nou concepte: Oh Tapa!

Una fascinant aventura entre la nostàlgia de la tradició, una imatge actual i la innovació en el servei. Una marca que en Jordi Castaño, fill del Manolo i la Maria Aïda, ha consolidat dins l’oferta gastronòmica de la zona i, més tard, en el 2018, obre les seves portes un nou local a Parets del Vallès.

Malgrat aquest creixement, l’essència no ha canviat: el compromís d’oferir el millor producte, col·laborant amb productors locals i mantenint la seva identitat “casolana” que els protagonistes d’aquesta història van imprimir des de l’inici.

A Oh Tapa! continuem alimentant la il·lusió per seguir donant el millor servei als nostres clients i amics, perquè, per a nosaltres, cada moment compartit al voltant d’una taula és un motiu de celebració.

Estem encantats de ser part de les vostres vides i fer de cada visita una experiència inoblidable.

Sempre sou benvinguts, amics!

(Gràcies Manolo i María por compartir aquesta bonica eTapa de les vostres vides)

Instagram

______

Truca, demana i vine a recollir la comanda. Gaudiràs d'un 5% de descompte! (​No inclou el menú de migdia)